vinden binden boeien behouden

werving&selectie - uitzenden&detacheren - recruitmentservices

Leuk dat u de website van Schoonaard Company Service bezoekt.

 

Eigentijds en anders dan anderen!

Dat is de werkwijze van Schoonaard Company Service als het gaat om het aantrekken van de juiste kandidaat voor uw vacature. 

Met een groot netwerk in de regio Rijnmond en het Rotterdams Havengebied, kunt u bij mij terecht voor de werving en selectie, uitzenden/detacheren en/of het "hunten" van kandidaten in diverse functies.  Van LBO - tot en met HBO+ niveau, van magazijnmedewerker tot supervisor, van roeier tot expediteur, van techneut tot werkvoorbereider en van managementassistent tot directeur. In dit gebied, het mooiste van Nederland, zijn vrijwel alle functies aanwezig en is vrijwel alles vertegenwoordigd in de logistieke- industriële- of technische branche. Door mijn jarenlange ervaring ken ik de branche, ken ik de bedrijven en weet ik hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt. Hier kunt u uw voordeel mee doen!

 

vinden binden boeien behouden, dit is vast niet uw enige uitdaging in uw organisatie.

Met andere woorden: u heeft meer te doen!

 

The gateway to Europe, the gateway to possibilities  

Deze possibilities moet je echter wel zien, begrijpen, voelen en pakken!

The gateway to Europe door de helden van de haven. Of je nu werkt aan het begin van de keten (producerende bedrijven) of vrijwel aan het eind (bv distributie) en ongeacht welke functie je hebt, het maakt niet uit. Jij bent er medeverantwoordelijk voor dat er voor miljoenen consumenten producten beschikbaar zijn, de koelkasten gevuld zijn en de laatste nieuwe sneakers in de winkel liggen. Ik richt mij voornamelijk op functies in de logistieke - industriële- en technische branche. Of je nu net op de arbeidsmarkt komt of er al een tijdje rondloopt. Waar het mij om gaat is dat je de juiste passie, mentaliteit, capaciteit, vaardigheden en competenties hebt om een functie uit te kunnen oefenen. De mooiste vacatures zijn hier!