vinden binden boeien behouden

werving&selectie - uitzenden&detacheren - recruitmentservices

Wie ben ik

John Schoonaard, aangenaam.

 

Na jarenlang in de arbeidsbemiddeling gewerkt te hebben, heb ik de stap genomen om voor mijzelf te starten. Ik heb veel kennis van, en een groot netwerk in, de regio groot Rotterdam. Met name het Rotterdams Havengebied is jarenlang mijn werkterrein geweest. Van logistiek tot industrie/techniek en van uitvoerende- tot en met directie functies. Alles heeft de afgelopen jaren bij mij de revue gepasseerd.   

Er is een aantal kenmerken waardoor ik steeds weer die succesvolle match kan maken:

- de mens en zijn of haar capaciteiten;

- inleven en verdiepen in de (potentiële) opdrachtgever;

- interviewen op basis van "recht voor z'n raap"

- kennis van de branche en markt;

- klantbeleving! Zowel de opdrachtgever als de kandidaat zie en behandel ik als klant, waarbij  klantgerichtheid, service en eerlijkheid hoog in mijn vaandel staan;

- oog voor detail;

- Rotterdamse mentaliteit. Gewoon ongedwongen, puur en no nonsens.